Plăți cu card de credit

Tranzacțiile cu card de credit formează majoritatea tranzacțiilor de plată în spațiul eCommerce (comerț electronic). Detaliile cardului includ în mod obișnuit numele plătitorului, numărul cardului, validitatea cardului și codul de securitate card.

În timpul procesului de plată, aplicația comerciantului colectează detaliile cardului, care sunt verificate de către eGenius Platform. Pe baza numărului cardului, eGenius Platform identifică schema cardului și validează atât numărul cardului cât și codul de securitate CSC. Plata nu înaintează către banca achizitor dacă validarea eșuează. De exemplu, eGenius Platform validează formatul codului CSC. Pentru cardurile de credit Visa și Mastercard, codul CSC este o valoare din trei cifre, imprimată pe zona pentru semnătură de pe spatele cardului.

Pentru American Express, numărul este valoarea de 4 cifre imprimată pe fața cardului, deasupra numărului contului cardului de credit.

Pentru a obține o listă a schemelor de carduri acceptate de către eGenius Platform, consultați Scheme card acceptate [NVP][REST].

Pentru a determina dacă un card utilizat pentru plată este de credit, debit sau de plăți, verificați metoda de finanțare (sourceOfFunds.provided.card.fundingMethod ) returnată în răspunsul Retrieve Transaction. Pentru informații despre cum puteți utiliza detaliile privind tipul de card pentru decizii de comisionare, consultați secțiunea Întrebări frecvente a paginii Comisioanele.

Referință API Detalii card [REST][NVP]

Copyright © 2021 UniCredit Bank