Plăți cu card de debit

Plățile cu card de debit vă permit să utilizați card de debit în loc de carduri de credit pentru procesarea de plăți. Detaliile cardului de debit sunt similare cu cele ale cardurilor de credit, care includ în mod obișnuit numele plătitorului, numărul cardului, validitatea cardului și codul de securitate card. Câmpurile card de debit pot fi transmise în toate comenzile de tranzacție care necesită transmiterea detaliilor cardului.

O tranzacție de la o sursă de tranzacție diferită de Internet nu este blocată dacă nu se încearcă autentificarea 3D-Secure.

Pentru a obține o listă a schemelor de carduri acceptate de către eGenius Platform, consultați Scheme card acceptate [NVP][REST].

Pentru a determina dacă un card utilizat pentru plată este de credit, debit sau de plăți, verificați metoda de finanțare (sourceOfFunds.provided.card.fundingMethod ) returnată în răspunsul Retrieve Transaction. Pentru informații despre cum puteți utiliza detaliile privind tipul de card pentru decizii de comisionare, consultați secțiunea Întrebări frecvente a paginii Comisioanele.

Referință API Detalii card[REST][NVP]

Cardurile Maestro

În cazul cardurilor de debit Maestro, toate tranzacțiile online trebuie să încerce cel puțin o autentificare 3D-Secure înaintea realizării tranzacției financiare. Tranzacția va fi procesată de eGenius Platform dacă este încercată autentificarea și este primit un răspuns de autentificare diferit de Authentication Failed. Dacă nu se încearcă autentificarea, tranzacția este blocată de către eGenius Platform.

Dacă legătura comerciant-achizitor este configurată cu funcționalitatea „Procesare rambursări Maestro ca plăți”, tranzacțiile de rambursare având sursa tranzacției INTERNET și moneda tranzacției INR vor fi trimise achizitorului ca tranzacții de plată.

Copyright © 2021 UniCredit Bank